Applaws Dog Turkey, Beef & Fish Multipack Loaf

Applaws Dog Turkey, Beef & Fish Multipack Loaf billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ Applaws Dog Turkey, Beef & Fish Multipack Loaf till små och stora hundar ✓ Du handlar Applaws Dog Turkey, Beef & Fish Multipack Loaf hos VetZoo
EgenskaperApplaws våtfoder med smak av kalkon, nötkött och havsfisk, smakrikt och 100% naturliga smaker. Fodret har en hög kötthalt och innehåller inget konserveringsmedel eller spannmål. För att göra det lite svårare för hunden att få i sig maten, coh stimulerad den mentalt, lägg maten i en aktiveringsleksak så får den kämpa lite för att få i sig det goda.Förpackningen innehåller:2 x 150g Nötkött med grönsaker2 x 150g Kalkon med grönsaker1 x 150g Havsfisk med grönsaker

Endast 109 kr
 

Relaterade produkter

Kong Squeezz Actionball (Medium)

Kong Squeezz Actionball (Medium)
Endast 99 kr

Hundar älskar att jaga efter actionbollarna eftersom den studsar orytmiskt. Den har ett dynamiskt gummi och roliga former som gör apporteringslekar roligare. Klara färger, greppvänliga hundbollar med pip.OBS! Small och Medium kommer i 3-pack, Large kommer i 2-pack.AnvändningActionboll för lekglada hundar

KONG Eon Paw - Stl. XL: ca L 12 x B 12 x H 4 cm

KONG Eon Paw - Stl. XL: ca L 12 x B 12 x H 4 cm
Endast 125 kr

KONG Eon Paw är en färgglad hundleksak som din hund helt säkert kommer att hålla fast vid länge. Den robusta leksaken är utmärkt att kasta och apportera, och tack vare att den flyter kan den även användas för apportering i vattnet. På grund av leksakens speciella form och materialen som har använts studsar KONG Eon Paw i oförutsägbara riktningar, vilket gör lekarna ännu roligare när du busar tillsammans med din hund. KONG Eon Paw i överblick: Tassformad aktivitetsleksak för hundar Slitstarka material: för särskilt lång hållbarhet, tillverkad av TPR som är skonsamt mot tänder och tandkött Squeaker: uppmuntrar till ännu roligare lekar Flyter: för busiga spel i vattnet Studsar vilt och oförutsägbart Tillfredsställer hundens naturliga tugginstinkt Av KONGs som vanligt höga kvalitet Färg: lila/gul Material: 100 % TPR (termoplastiskt gummi) Mått: ca L 12 x B 12 x H 4 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Hundleksak flätad apa av bomullsrep - Apa, ca 18 cm

Hundleksak flätad apa av bomullsrep - Apa, ca 18 cm
Endast 45 kr

Den söta, omsorgsfullt flätade apan består av naturliga bomullsfibrer. Storleken och strukturen gör dem idealiska för valpar, unghundar och små hundraser. Det kraftiga materialet står emot hundens vassa tänder lekande lätt. Hundar älskar att mäta sin styrka och med denna leksak kan ni ha de vildaste dragkamper tillsammans. En praktisk bieffekt är bomullsfiberns tandrengörande egenskaper! Din hund kommer att älska leken, men låt honom inte alltid vinna! Notera: Som med alla andra leksaker bör du ha ditt djur i närheten det leker med denna leksak. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Trixie Gosedjur Kanin

Trixie Gosedjur Kanin
Endast 119 kr

EgenskaperUrgullig plyschkanin som gör sig lika bra som kompis till hunden eller varför inte till ett barn? Kärt gosedjur har många namn..OBS! Ha alltid din hund under uppsikt när den leker med detta gosedjur, detta är ingen tuggleksak.AnvändningGosedjur av plysch.

Pro Dog Bungee Fårskinn (Rosa)

Pro Dog Bungee Fårskinn (Rosa)
Endast 149 kr

Pro Dog Bungee FårskinnPro Dog Bungee Fårskinn är en mjuk härlig bungee, perfekt för lek och träning! Bungeen har pipljud inuti och elasticitet i handtaget som minskar ryck och drag när ni leker!Det finns även en variant som inte har pipljud, om du föredrar det - Pro Dog Bungee Fårskinn Platt!Pro Dog Bungee Fårskinn är tillverkad av fusk-ull i polyester, inte riktigt fårskinn! Den har filtfodring, och själva handtaget är gjort av polypropen.Storlek:20 x 6 cmTvättråd: Handtvätt 30 graderPro Dog Bungee Fårskinn finns i två olika färger - välj mellan rosa och lime!

Pawise TRP Piggboll (Grön)

Pawise TRP Piggboll (Grön)
Endast 60 kr

EgenskaperPawise TRP Piggboll med mjuka piggar som masserar din hunds tandkött samtidigt som den leker med bollen. Bollen passar för lek både utomhus och inomhus, och piggarna gör att den studsar oförutsägbart, vilket gör den ännu roligare att leka med. Storlek 8 cm och välj mellan 2 olika färger.

Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Orange)

Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll (Orange)
Endast 199 kr

Pro Dog Bungee Mopp Med Gummiboll är en supertrevlig kastleksak som fungerar perfekt vid aktivering och belöning. Finns att välja i fyra roliga färger.

KONG AirDog Squeaker Tennisbollar (S)

KONG AirDog Squeaker Tennisbollar (S)
Endast 49 kr

Tennisbollen är många hundars favoritleksak. Materialet och den speciella lukten verkar vara extra tilltalande för våra fyrbenta vänner. Att de dessutom är praktiska på så sätt att de är lätta att kasta, studsar bra och greppvänliga att bära på blir en extra bonus.Denna boll från Kong kombinerar det bästa från två världar; tennisbollen och pipleksaken. Kan det bli mer perfekt?AnvändningLeksak i tennisbollmaterial som piper