Dental Stick (L)

Dental Stick (L) billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ Dental Stick (L) till små och stora hundar ✓ Du handlar Dental Stick (L) hos VetZoo
Användning Aktivtetsleksak som rengör mellan tänderna

Endast 125 kr
 

Relaterade produkter

ItsyBitsy Badanka

ItsyBitsy Badanka
Endast 29 kr

EgenskaperItsyBitsy badanka är en nätt, rolig leksak i latex för alla mindre hundar. Storleken är cirka 5,5 cm och den piper när hunden leker med den.OBS! Vissa av våra husdjur är starkare än man tror. Ha dem under uppsikt när den leker med ankan, och ta bort den direkt om den skulle råka gå sönder.

KONG OUTERWEAR Elements regnjacka svart - ca 62 cm rygglängd (stl. XL)

KONG OUTERWEAR Elements regnjacka svart - ca 62 cm rygglängd (stl. XL)
Endast 309 kr

Det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder - det gäller inte bara människor utan också våra fyrbenta vänner. Med den vattenavvisande regnjackan från KONG är din hund väl utrustad för utflykter i vått och kallt väder! Den svarta jackan är utsmyckad med tryckta KONG reflexmotiv - konturerna av den legendariska KONG Classic-leksaken på sidorna samt texten KONG på nedre delen av ryggen. Reflextrycket ökar synligheten i regn och dimma. På baksidan, under huvan, finns en stor öppning där du kommer åt D-ringen på halsbandet eller selen. Den öppnas individuellt med en 2-vägs dragkedja. Jackan har kardborrband på båda sidorna på den elastiska magsektionen, vilka gör det enkelt att sätta på och ta av KONG regnjacka. KONG OUTERWAER Elements regnjacka svart i överblick: Praktisk regnjacka med huva för små till stora hundar För promenader i blött och blåsigt väder Vattenavvisande och vindtätt ovanmaterial: skyddar din hund mot regn och stormväder Dold åtkomst till D-ringen: individuellt justerbar koppelöppning med 2-vägs dragkedja Attraktiv design: tryckt ""KONG""vid ryggslutet och konturerna av den legendariska KONG Classic-leksaken på jackans sidor Mycket bra synliga, reflexdetaljer: för bättre synlighet i mörkret Elastiskt band i magområdet och dubbla rader kardborreband: kan anpassas till din hundens kroppsstorlek Lätt att ta på och ta av: kan tas på från höger eller vänster Praktisk huva Längdjusterbara benöglor: för en säker passform, förhindrar att pälsen får jackan att glida Låg vikt: lätt polyester gör den bekväm att bära Andningsaktivt foder: nättyg av polyester på insidan släpper igenom luft Färg: svart Motiv: KONG Material: 100 % polyester Vattenavvisande Stängning: kardborreband i nacke och mage Anpassning: elastiskt parti runt magen, dubbla rader med kardborreband på båda sidorna Skötselråd: torka av med en fuktig trasa, använd inte blekmedel Storlekstabell: Storlek Rygglängd Bröstomfång S 31 - 36 cm 28 - 50 cm M 36 - 43 cm 50 - 58 cm L 51 - 58 cm 58 - 70 cm XL 56 - 64 cm 70 - 84 cm

Rosewood Maze-A-Log Godisutmaning

Rosewood Maze-A-Log Godisutmaning
Endast 129 kr

En rolig aktiveringsleksak som passar kaniner och gnagare. Perfekt att gömma godis och örter i, så att din djurkompis behöver nosa, krafsa, gnaga och kämpa för att komma åt dem.

Kong Stuff N Pasta Valp

Kong Stuff N Pasta Valp
Endast 99 kr

Kong Pastan kan användas till många av de befintliga kongleksakerna.Perfekt när valpen behöver en lugnare syssla eller du behöver hålla den vuxna hunden sysselsatt en stund.Gott och roligt!

Räv Långhalsad

Räv Långhalsad
Endast 99 kr

EgenskaperEn söt och rolig leksak för hunden att bära runt på eller bara mysa med. Tillverkad av mjukt plyschtyg och piper när hunden biter tag i den. Håller för normal lek. OBS! Detta är ingen tuggleksak, ha alltid uppsikt över din hund när den leker med leksaker.AnvändningLeksak för alla hundar.

KONG Phatz Gris Hundleksak

KONG Phatz Gris Hundleksak
Endast 89 kr

EgenskaperKong Phatz är runda, söta och tillverkade så att din hund ska kunna ha timmar av skoj. Med sitt inovativa material, den unika strukturen och den förstärkta konstruktionen gör att den tål tuffa tag från hunden. Med pipljud för att den ska vara extra rolig. Storlek 15 x 22 x 13 cm.

KONG Reflect rullkoppel svart - M: upp till 30 kg, bandlängd ca 5 m

KONG Reflect rullkoppel svart - M: upp till 30 kg, bandlängd ca 5 m
Endast 159 kr

Med KONG Reflect rullkoppel i svart och neongult är du och din hund både säkra och trendiga på era utflykter. Det moderna rullkopplet är inte bara snyggt utan imponerar också med smarta funktioner och särskilt bra synlighet i mörkret. Kopplet, som är tillverkat i KONGS som alltid goda kvalitet, finns i två modeller - för hundar upp till 30 kg eller upp till 50 kg. Det gummerade handtaget är ergonomiskt format, är greppsäkert och komfortabelt att hålla. Ett smart bromssystem med både permanent broms som låser kopplet i en längd och snabbstopp med ett knapptryck ökar säkerheten på promenaderna. Kopplet kan justeras till en fast, önskad längd med ett permanent stopp. Snabbstoppet stoppar kopplet från att rulla så att du kan stanna din hund. Det robusta kopplet är praktiskt för promenader på natten eller under de mörkare årstiderna eftersom det är utrustad med effektiva reflexapplikationer på höljet. De lysande accenterna gör hunden och ägaren extra synliga utan hundens rörelsefrihet begränsas. KONG Reflect rullkoppel i överblick: Rullkoppel, syns från långt håll, för medelstora till stora hundar Kopplets längd anpassas automatiskt till hundens avstånd KONG - av bästa kvalitet: högkvalitativt utförande och material Bra synlighet: för mer säkerhet i skymning och mörker Robust nylonband: i en lysande färg med ljusreflekterande ränder Effektiva, gula reflexapplikationer: på båda sidor av höljet Intuitiva bromsfunktioner: enkelt att hantera med knapptryck Ergonomiskt utformat handtag: komfortabelt och säkert Snygga färgkombinationer: band och hölje i samma färg med en kontrastfärg Stor rörelsefrihet för din hund Med säkerhetsslinga Garanti: 2 år Typ av koppel: rullkoppel, band Handtag: komfort Låsfunktion: stopp, permanent stopp Färg: svart/gult Material: nylon Motiv: KONG Storlekstabell: Storlek Kopplets längd/bredd Lämpligt för Vikt M 5 m / 1,1 cm Hundar upp till 30 kg 332 g L 5 m / 1,3 cm Hundar upp till 50 kg 403 g

Little&Bigger CrazyCritters Mjukleksak

Little&Bigger CrazyCritters Mjukleksak
Endast 65 kr

EgenskaperRolig leksak som har pip i både huvud och svans, perfekt för att kasta! Kommer antingen i utseende tvättbjörn eller björn.AnvändningKastleksak med pip.

Busy Buddy Tug-a-Jug (XS)

Busy Buddy Tug-a-Jug (XS)
Endast 99 kr

Busy Buddy Tug-a-Jug är en spännande aktiveringsleksak som din hund kommer älska. Här måste vovven snurra eller knuffa runt flaskan och dra i repet för att få ut godsakerna. Hunden ska få ut godiset från den lilla "kapsylen" där även repet sitter. Din fyrbente vän kommer snabbt lära sig snabbt att rörelse ger en delikat belöning. Skruva bort botten för att enkelt fylla på mer godsaker. Lätt att göra ren.Fördelar med aktiveringsleksakerAktiveringsleksaker är perfekt då du vill ge hunden möjlighet att roa sig själv en stund. Varför inte sätta valpen i sysselsättning medan du lagar mat, eller varför inte låta den gamla hunden värma upp hjärnan igen? Alla hundar oavsett ålder och ras behöver mental aktivering. Dessutom brukar hundarna tycka att aktiveringsleksaker är superroliga! Lägger din hund lätt på sig för mycket vikt så går det lika bra att använda hundens mat istället för godis.