Hunter Patchwork Byron björn - ca L 37 x B 20 x H 11 cm

Hunter Patchwork Byron björn - ca L 37 x B 20 x H 11 cm billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ Hunter Patchwork Byron björn - ca L 37 x B 20 x H 11 cm till små och stora hundar ✓ Du handlar Hunter Patchwork Byron björn - ca L 37 x B 20 x H 11 cm hos Zooplus
Din vän behöver en ny kompis att gosa med? Då kan vi föreslå den söta björnen Patchwork Byron från Hunter. Den högkvalitativa björnen med detaljer som ett broderat ansikte och fötter, ett blått-brunt rutigt hjärta och en schal runt halsen är svår att motstå - även din hund kommer säkert att adoptera den på stört! Björnens mjuka plyschyta är inbjudande att gosa med. Eftersom björnen inte innehåller en squeaker finns inget som stör under mysstunderna. Vid behov kan Hunter Patchwork Byron tvättas i max. 30 °C in skontvätt i maskin. En mycket lyckad plyschleksak från premiumtillverkaren Hunter, och som vanligt av bästa kvalitet. Hunter Patchwork Byron björn i överblick: Högkvalitativ plyschleksak för hundar Mysigt mjuk: inbjudande att gosa och sova med Söt design: den klassiska teddybjörnen har fina detaljer som ett broderat ansikte och tassar, ett rutigt påsytt hjärta samt en rutig schal runt halsen Utan squeaker: hundar behöver också lugna stunder Skötselråd: kan tvättas i maskin i 30 °C skontvätt Färg: brun Material:100 % polyester Mått: L 37 x B 20 x H 11 cm Hänvisning: Som med alla leksaker bör hunden vara under uppsikt när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om det fattas delar eller om den är trasig, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Endast 149 kr
 

Relaterade produkter

Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele - svart - Stl. 0: bröstomfång 58 - 76 cm

Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele - svart - Stl. 0: bröstomfång 58 - 76 cm
Endast 229 kr

IDC®-produkterna (Innova Dog Comfort®) från Julius K9 står för kvalitet, säkerhet och modern design. Den slitstarka IDC®-selen med breda band utmärker sig särskilt genom det främre bröstbandets speciella placering, vilket koncentrerar belastningen perfekt över bröstet. Dragkraften ligger inte på hundens hals utan över bröstkorgsmusklerna. Den högkvalitativa hundselen kan anpassas perfekt till hundens kroppsform med steglöst justerbara band över bröst och mage. Regelbundna tester och kontroller garanterar en bästa kvalitet av det särskilt tåliga och krossäkra spännet. Bredvid metallringen för kopplet finns ett praktiskt grepp att hålla fast eller lyfta hunden i. Greppet kan fixeras med ett kardborrband för att undvika att hunden kanske fastnar när den springer lös. Selen levereras med två stickers med fosforescerande JULIUS-K9®-logga som lyser i mörkret. De fästs med kardborrband och kan bytas ut. Alternativa stickers med roliga uttryck kan köpas till. Selen är utrustad med samma väl beprövade IDC®-teknologi som Julius-K9 IDC®-Powerselar, men med konstruktionen med bältesband är den inte lika omfångsrik och lättare att bära. Ett perfekt alternativ för varmare årstider! IDC®-Bältesbandsele är en utmärkt sele för hög belastning under gemensamma sportaktiviteter, träning eller för professionellt bruk. Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele ? svart i överblick: Högkvalitativ hundsele för professionellt och privat bruk Ergonomiskt utformad med idealisk fördelning av belastningen: Det främre bröstbandets placering koncentrerar belastningen perfekt över bröstkorgsmusklerna, inte halsen Steglöst justerbara bröst- och magband för en perfekt passform Krossäkert spänne: Regelbundna tester och kontroller garanterar ett säkert spänne Lätt sele, inte så täckande: Idealisk att användas på sommaren Med fosforescerande kardborrstickers på båda sidorna: Den reflekterande loggan ?Julius-K9®? gör hunden väl synlig i mörkret Individuellt utbytbara med kardborrband: Individuella stickers med roliga uttryck finns att köpa till Med ett fixerbart grepp på ryggen Material: Band: nylon O-ring: metall Klickspänne: plast Färg: svart Storlekstabell Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele - svart: Storlek Bröstomfång Bredd banden Hundens vikt Mini-Mini 40 - 53 cm 2,2 cm 4 ? 7 kg Mini 49 - 67 cm 2,2 cm 7 ? 15 kg Stl. 0 58 - 76 cm 4 cm 14 ? 25 kg Stl. 1 63 - 85 cm 5 cm 23 ? 30 kg Stl. 2 71 - 96 cm 5 cm 28 ? 40 kg Stl 3 82 - 115 cm 5 cm 40 ? 70 kg Ett passande, gummerat koppel hittar du här: Julius-K9 koppel, gummerat En fluorescerande aktiveringsleksak från Julius-K9 hittar du här: Fluorescerande IDC® boll med snöre

Trixie mångfärgat leksaksrep - 37 cm, 2 knutar, 300 g

Trixie mångfärgat leksaksrep - 37 cm, 2 knutar, 300 g
Endast 49 kr

Hundar gillar utmaningar och testar gärna sin styrka, och med detta rep kan ni mäta era krafter tillsammans! Den kommer att älska leken, men tänk på att inte alltid låta honom vinna. Dessutom: Gemensamma aktiviteter stärker banden mellan hund och hundägare. Det mångfärgade leksaksrepet är lätt, tåligt och de naturliga bomullsfibrerna hjälper till att rengöra tänder och tandkött medan hunden tuggar på det - så nu drar vi igång kämpaleken! Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du övervaka ditt husdjur när det leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller om delar fattas, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Mjuk Hundleksak - Donuts 2-pack

Mjuk Hundleksak - Donuts 2-pack
Endast 119 kr

Mmm donuts! Dessa supersöta hundleksakerna i mjuk plysch kommer snart bli favoriterna där hemma. Med pipljud som definitivt kommer göra din hund leksugen. Kommer i ett 2-pack. Storlek: 10 cm.

Aumüller Uggla - ekologisk leksak - L 16 x B 6 x H 15 cm

Aumüller Uggla - ekologisk leksak - L 16 x B 6 x H 15 cm
Endast 49 kr

Den fluffiga ugglan är en kompis att gosa med och tycka om men även att leka med emellanåt. Inuti ugglan finns en squeaker som väcker hundens nyfikenhet och lockar den att leka, springa efter ugglan och kasta den genom luften. Den mjuka leksaken, från helt ekologiskt produktion i Tyskland, har allt som glädjer en hund! Det söta uggle-ansiktet är omsorgsfullt broderat/sytt, och ugglan väntar med stora ögon på att få kasta sig in i leken. Det mjuka plyschtyget har inga lösa delar som kan lossna och vara farliga att svälja för din hund. Passa på och lek med din hund - kasta leksaken i luften och se hur hunden springer efter för att fånga den pipande ugglan! Aumüller Uggla - ekologisk leksak: Mysig teddaplysch: Att gosa eller leka med och ha kär Certifierad Oeko-Tex Standard för ekologiska och sociala produktionsvillkor Animerande: Med inbyggd squeaker Förstklassigt tillverkad: Med ett broderad ansikte utan smådelar Mjukt stoppad: Med återvunnen fleecevadd Made in Germany Färg: Crème/brun Material: Plysch (100 % polyester), fyllning av återvunnen fleece (100 % polyester), med plastsqueaker Mått: L 16 x B 6 x H 15 cm Skötselråd: Tvättbar i upp till 30°C (fintvätt, får ej torktumlas) Låt leksaken torka helt innan hunden leker med den igen. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden vara inom synhåll när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar.

Mjuk Hundleksak - Hjärta

Mjuk Hundleksak - Hjärta
Endast 129 kr

House of Dogs Hjärta leksak är en jättemjuk leksak i härlig färg med fint broderi på båda sidor. Med både pippande och prasslande ljud blir leksaken en favorit. Rep på båda sidor av leksaken?

Mjuk Hundleksak - Pommes

Mjuk Hundleksak - Pommes
Endast 99 kr

Vem kan säga nej till pommes frites? Din hund kommer älska denna fluffiga, mjuka hundleksaken med pipljud. Innehåller inga gifter, är allergivänlig och kan tvättas i maskin. Storlek: 17 cm. Material:?

Pyton hundleksak - L 110 x B 6 x H 5 cm

Pyton hundleksak - L 110 x B 6 x H 5 cm
Endast 89 kr

Ormen med det grönsvarta mönstret, de gula ögonen och den naturtrogna formen utmanar till duell - i huvudet och svansen finns squeaker som piper högt när hunden biter i dem. Ormen är extra lång och stor, flexibel och mjuk och roar hunden även när ingen har tid att leka med den. Den roliga ormen är skojig att springa efter och apportera, och kan leda till vilda förföljelsejakter när den slingrar sig genom huset. Lugnare stunder förvandlar sig ormen till en mysig kompis att gosa med. Den plyschiga ytan är skön att lägga huvudet på inför nästa tupplur. Pyton är en mångsidig leksak som kan glädja både två- och fyrbenta familjemedlemmar och som dessutom ser rolig ut i hundkorgen. Pyton hundleksak i överblick: Plyschleksak för hundar Utformad som en orm: En vild lekkamrat för din hund Med två squeaker: Pipljud i huvudet och svansen, eggar hunden att leka Extra stor: Lång och stor, perfekt att bita tag i, passar även stora hundar Mångsidigt användbar: För kastlekar, apportering, ensamma lekar eller att gosa med Dekorativ: Ser rolig ut i hundkorgen Färg: Grön-svart mönstrad, gula ögon Material: 100 % polyester Mått: L 115 cm x ø 5 cm

Trixie gummiboll med kastsnöre - Ø ca 6 cm/snöre: 30 cm

Trixie gummiboll med kastsnöre - Ø ca 6 cm/snöre: 30 cm
Endast 49 kr

Den studsande gummibollen från Trixie har ett 30 cm långt snöre med handslinga, så du har den alltid i ett fast grepp. Dragkamp, kastlekar eller apportering - denna leksak är en klassiker. Bollen är ca 6 cm i diameter, snöret är ca 30 cm. Färg kan inte väljas vid beställningen och kan avvika från bildens! Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Hundfrisbee av TPR - 3 st

Hundfrisbee av TPR - 3 st
Endast 99 kr

Med hundfrisbeen av TPR, som enkelt kastas långt med en teknik där den snärtas ur handleden, kan hunden springa av sig medan den jagar efter och apporterar den. Gemensamma lekar ute i friska luften fördjupar relationen mellan hund och hundägare och tränar samtidigt hundens kondition, snabbhet och reaktion. Frisbeen är tillverkad av tåligt, flexibelt termoplastgummi (TPR) som är enkelt att rengöra. Runt kanten finns ett fint mönster med små tassar och ben. Den lätt böjliga apporteringsleksaken är aerodynamiskt formad och ligger bra i handen. Frisbeen flyter, så ta med den i poolen eller till stranden och låt hunden apportera simmande! En rolig leksak för många aktiva stunder med kast- och apporteringslekar i friska luften! Hundfrisbee av TPR i överblick: Aerodynamisk frisbee för hundar Flyger långt utan större kraftansträngning; kasta den ur handleden Tåligt, flexibelt material: Tillverkat av termoplastgummi (TPR) Skoj, kondition och snabbhet: Att kasta och apportera, flyger långt, hunden kan springa av sig Främjar förbindelsen mellan hund och hundägare: Gemensamma lekar ökar tilliten Flyter: Rolig att ta med till stranden Sött mönster med små ben och tassar Enkel att rengöra tack vare det praktiska materialet som torkas av med vatten Färg: Grön Material: TPR Mått: ø 22 cm Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden alltid vara under uppsikt när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.