KONG Cuteseas Octopus - Stl. L: L 32 x B 13 x H 11 cm

KONG Cuteseas Octopus - Stl. L: L 32 x B 13 x H 11 cm billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ KONG Cuteseas Octopus - Stl. L: L 32 x B 13 x H 11 cm till små och stora hundar ✓ Du handlar KONG Cuteseas Octopus - Stl. L: L 32 x B 13 x H 11 cm hos Zooplus
Åttaarmad söker fyrbent att gosa och leka med! KONG Cuteseas Octopus har en mjuk yta av manchester som inbjuder att mysa med. Den lustiga, färgglada bläckfisken sprider fröjd både med sitt yttre och inre: Inuti det knallrosa och lila djuret finns en squeaker och knasterfolie som ökar intresset hos hunden och lockar till bus. Låt bläckfisken delta i era gemensamma lekar med kast och apportering, eller låt hunden leka ensam med den. Cuteseas Octopus är en hållbar, långlivad kamrat, tillverkad med samma noggranna kvalitetskrav som alla KONG's leksaker. Ett gosedjur att ha kär, som samtidigt är mentalt stimulerande och ger omväxling i leksakslådan. KONG Cuteseas Octopus i överblick: Plyschleksak för hundar Med pipande squeaker och prasselfolie: Ljud som stimulerar lusten att leka Mysigt mjuk av manchester, förstklassigt tillverkad Mångsidigt användbar: Kast- och apporteringslekar, att leka själv med eller att gosa med Rolig bläckfisk med åtta armar, stora ögon och knalliga färger Färg: Knallrosa, lila Material: Polyester, polyfill, plast (squeaker) Mått: Stl. S: L 17 x B 6 x H 6 cm Stl. L: L 32 x B 13 x H 11 cm

Endast 85 kr
 

Relaterade produkter

Björn med rep hundleksak - 1 st

Björn med rep hundleksak - 1 st
Endast 75 kr

En söt lekkamrat till din hund om den önskar en robust vän att gosa och leka med: björnen med rep är perfekt att mysa med men står till även till tjänst för en lustig dragkamp emellanåt med matte eller husse. Den bruna björnen i fin, bred manchester är utrustad med två öglor av rep - perfekt för vilda dragkamper tillsammans. Inuti kroppen finns en squeaker som uppmuntrar hunden till bus. Björnen är detaljrikt broderad, med ett snällt ansikte och ljuskedjor runt magen. Den har inga smådelar som hunden kan bita av och svälja. Björn med rep hundleksak i överblick: Stor, brun björn med två handtag att dra i, för medelstora till stora hundar Perfekt att gosa med och för lätta dragkamper Robusta dragöglor av bomullsrep: roliga lekar med din hund Med squeaker i kroppen: animerar hunden att leka Broderade motiv: färgglad ljuskedja, inga smådelar som kan sväljas Tillverkad av robust tyg: fin bred manchester Lättskött: maskintvätt 30 °C Färg: brun Material: 90 % polyester, 10 % bomull Storlek: totala mått: L 45 x B 20 x H 8 cm kropp: L 31 x B 20 x H 8 cm rep: Ø 1,5 cm Vikt: ca 285 g Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Tough Toys Hundleksak med Bjällra

Tough Toys Hundleksak med Bjällra
Endast 99 kr

Färgstark hundleksak för den lekfulla hunden. Ultimat för hunden som älskar att tugga, slita och hämta. Finns i flera olika färger. STORLEK Längd: 12cm Diameter (boll): cirka 5cm

Trixie Vinyl hedgehog ball

Trixie Vinyl hedgehog ball
Endast 5 kr

Kul boll från TrixieEn igelkottsboll i plast. Kul att leka med, att jaga, att smyga på och att attackera. Hållbar plast och festliga färger. Storlek: 3 cm.

Trixie mångfärgat dubbelrep - 60 cm, 500 g

Trixie mångfärgat dubbelrep - 60 cm, 500 g
Endast 49 kr

Med detta rep kan leka du med din hund i timmar. Det dubbla repet ger ett bra grepp och bomullsfibrerna rengör hundens tänder medan den leker. Vänligen notera: Som med alla andra leksaker bör du övervaka ditt husdjur när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut leksaken om den är defekt eller om delar försvinner, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Kong Dotz Circle (Small)

Kong Dotz Circle (Small)
Endast 69 kr

KONG Dotz är med den spårförsädda ytan av olika material extra rolig att tugga på för hunden.Den studsar oförutsägbart, vilket är idealiskt för interaktiv lek med hunden. Gummipunkter hjälper att rena tänder och tandkött.

Zanies Plush Sqawking Nubby Ball - Grön

Zanies Plush Sqawking Nubby Ball - Grön
Endast 59 kr

Denna mjuka pipleksak erbjuder ett effektivt sätt att skapa och behålla uppmärksamhet under träning eller lek. Liten och är lätt att ha i fickan eller handen. Leksaken passar små valpar och mindre?

TPR-ben med rep - 1 st

TPR-ben med rep - 1 st
Endast 49 kr

Detta söta leksaksrep är flätat av ljusgröna, vita och rosa band och knutet i båda ändarna. Utmana din valp eller lilla hund till en dragkamp och låt den ta i ordentligt! Hundar älskar kampen om ett byte, och särskilt när de får leka med husse eller matte. I mitten av repet finns ett rörligt, ca 9 cm långt ben av kraftigt termoplastiskt gummi (TPR). Benet är försett med noppor runtom som är sköna att tugga på och stimulerar tandköttet. Så TPR-benet med rep är en mångsidig leksak som både roar roar din hund och främjar tandvården. Hundleksak TPR-ben med rep i överblick: Leksak för valpar av små raser Mångsidigt användbar: Att dra i, tugga på, kasta och apportera Rep med knutar att mäta krafterna med genom vilda dragkamper TPR-ben med noppor: Ett tåligt ben av robust, termoplastiskt gummi, lockar att tugga på och stimulerar Tandvänligt: Att tugga kan främja tandvården beitragen Söta färger - ljusgrönt, rosa, vitt Material: Ben: TPRRep: polyester Mått: Ben: L 9 cmRep: L ca 35 cm Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden vara under uppsikt när den leker med produkten. Kontrollera den regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

NORTHMATE ® Green Feeder - L 40 x B 30 x H 10 cm

NORTHMATE ® Green Feeder - L 40 x B 30 x H 10 cm
Endast 229 kr

Äta långsamt är något de flesta hundar helt enkelt inte klarar av! Med NORTHMATE® Green Feeder tar måltiderna automatiskt längre tid. Skålen gömmer godbitar eller torrfoder mellan sina ''''grässtrån'''', och hunden måste öva upp sig att pilla ut de enskilda bitarna. Med denna foderskål kan hunden inte längre sluka sitt foder och risken för besvär som gaser och matsmältningsstörningar minskar. De olika hålrummen och upphöjningarna har växlande djup, vilket ger skiftande svårighetsgrader att komma åt bitarna. Dela upp dagsransonen i mindre portioner och använd Green Feeder för att mata hunden - den är sysselsatt och måste använda sin list för att komma åt foderbitarna, samtidigt som den måste äta långsamt. Den stadiga, robusta plasten är hygienisk och kan diskas i diskmaskin. Skålen är tålig och kan användas inom- och utomhus. Testa! Hunden kommer att älska sina ''''interaktiva måltider'''' och mer än gärna spendera mer tid för sin mat! Fördelarna med NORTHMATE ® Green Feeder: Interaktiv anti-sluk-skål Passar hundar i alla åldrar Rolig design i grästuve-stil Material: plast Hunden måste äta långsammare Olika höga fördjupningar ger varierande svårighetsgrad Kan användas för våt- och torrfoder Av formstabil plast Kan diskas i maskin För inom- och utomhusbruk Made in Denmark Hänvisning: Övervaka hunden när den äter ur skålen första gången. Ha hunden under uppsikt under måltiderna. Använd inte NORTHMATE ® Green Feeder om hunden lider av sjukdomar i munnen, har smärtor i gommen eller liknande.