KONG Snacks Bacon & Cheese - Stl. S: 198 g, 4 g/st

KONG Snacks Bacon & Cheese - Stl. S: 198 g, 4 g/st billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ KONG Snacks Bacon & Cheese - Stl. S: 198 g, 4 g/st till små och stora hundar ✓ Du handlar KONG Snacks Bacon & Cheese - Stl. S: 198 g, 4 g/st hos Zooplus
Godbitarna är anpassade i form och storlek för att passa i KONG Classic leksakerna. De omtyckta hundleksakerna kan fyllas och bli ännu mer omtyckta: Den läckra doften som strömmar ur leksaken kommer garanterat att öka hundens intresse att leka både längre och intensivare! Självklart kan godbitarna också användas utan KONG leksaker, exempelvis som belöning på träningen eller som ett litet mellanmål. De oemotståndliga godbitarna från KONG har en smak av äkta fläsk och ost och är riktigt frestande. De finns i två olika storlekar, passande till KONG leksakerna i storlekarna S-M samt L-XL. Därmed finns ett godis för alla varianter av den klassiska KONG. KONG Snacks Bacon & Cheese i överblick: Godbitar för hundar Formen och måtten är utformade för att passa i KONG leksakerna Hunden leker längre: godbitarna inuti KONG ökar attraktiviteten och lusten att leka Gott och naturligt: äkta bacon- och ostsmak är oemotståndligt läckert För träning eller som godbit: kan också ges utan KONG leksak, som belöning på träningen eller godbit mellan måltiderna Finns i 2 storlekar: anpassat till KONG-storlekarna S-M eller L-XL Här hittar du den passande leksaken KONG Classic i rött! En extra robust variant av leksaken, KONG Extreme, finns här!

Endast 49 kr
 

Relaterade produkter

Puppy KONG Goodie Bone - Small

Puppy KONG Goodie Bone - Small
Endast 49 kr

Tandvård kombinerat med en långvarig sysselsättning för valpar och små hundar: Puppy KONG Goodie ben masserar tandköttet, främjar tandrengöringen och bygger upp käkmuskulaturen. Notera: Färg kan inte väljas vid beställningen. Har en storlek särskilt passande för valpar Bidrar till en sund utveckling av tänder och käkmuskler Tillverkat av mjukt och tandvänligt gummi KONG Puppy Goodie ben är också mycket lämplig för hundar av mindre raser Storlekar: Small: för hundar 1 - 10 kg Mått: ca 4,8 x 13 x 3 cm Notera: Ingen leksak är helt oförstörbar. Som med alla andra produkter bör ditt husdjur vara inom synhåll när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är defekt eller det saknas delar för att undvika att din hund eventuellt skadar sig.

Mjuk Hundleksak - Hjärta

Mjuk Hundleksak - Hjärta
Endast 129 kr

House of Dogs Hjärta leksak är en jättemjuk leksak i härlig färg med fint broderi på båda sidor. Med både pippande och prasslande ljud blir leksaken en favorit. Rep på båda sidor av leksaken?

Aumüller Uggla - ekologisk leksak - L 16 x B 6 x H 15 cm

Aumüller Uggla - ekologisk leksak - L 16 x B 6 x H 15 cm
Endast 49 kr

Den fluffiga ugglan är en kompis att gosa med och tycka om men även att leka med emellanåt. Inuti ugglan finns en squeaker som väcker hundens nyfikenhet och lockar den att leka, springa efter ugglan och kasta den genom luften. Den mjuka leksaken, från helt ekologiskt produktion i Tyskland, har allt som glädjer en hund! Det söta uggle-ansiktet är omsorgsfullt broderat/sytt, och ugglan väntar med stora ögon på att få kasta sig in i leken. Det mjuka plyschtyget har inga lösa delar som kan lossna och vara farliga att svälja för din hund. Passa på och lek med din hund - kasta leksaken i luften och se hur hunden springer efter för att fånga den pipande ugglan! Aumüller Uggla - ekologisk leksak: Mysig teddaplysch: Att gosa eller leka med och ha kär Certifierad Oeko-Tex Standard för ekologiska och sociala produktionsvillkor Animerande: Med inbyggd squeaker Förstklassigt tillverkad: Med ett broderad ansikte utan smådelar Mjukt stoppad: Med återvunnen fleecevadd Made in Germany Färg: Crème/brun Material: Plysch (100 % polyester), fyllning av återvunnen fleece (100 % polyester), med plastsqueaker Mått: L 16 x B 6 x H 15 cm Skötselråd: Tvättbar i upp till 30°C (fintvätt, får ej torktumlas) Låt leksaken torka helt innan hunden leker med den igen. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden vara inom synhåll när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar.

Pyton hundleksak - L 110 x B 6 x H 5 cm

Pyton hundleksak - L 110 x B 6 x H 5 cm
Endast 89 kr

Ormen med det grönsvarta mönstret, de gula ögonen och den naturtrogna formen utmanar till duell - i huvudet och svansen finns squeaker som piper högt när hunden biter i dem. Ormen är extra lång och stor, flexibel och mjuk och roar hunden även när ingen har tid att leka med den. Den roliga ormen är skojig att springa efter och apportera, och kan leda till vilda förföljelsejakter när den slingrar sig genom huset. Lugnare stunder förvandlar sig ormen till en mysig kompis att gosa med. Den plyschiga ytan är skön att lägga huvudet på inför nästa tupplur. Pyton är en mångsidig leksak som kan glädja både två- och fyrbenta familjemedlemmar och som dessutom ser rolig ut i hundkorgen. Pyton hundleksak i överblick: Plyschleksak för hundar Utformad som en orm: En vild lekkamrat för din hund Med två squeaker: Pipljud i huvudet och svansen, eggar hunden att leka Extra stor: Lång och stor, perfekt att bita tag i, passar även stora hundar Mångsidigt användbar: För kastlekar, apportering, ensamma lekar eller att gosa med Dekorativ: Ser rolig ut i hundkorgen Färg: Grön-svart mönstrad, gula ögon Material: 100 % polyester Mått: L 115 cm x ø 5 cm

Räv / varg med mysfilt - 1 st

Räv / varg med mysfilt - 1 st
Endast 129 kr

Vill du glädja din hund med en speciell julklapp under julgranen i år? Då är detta söta plyschdjur det rätta. Det gosiga djuret är särskilt härligt att mysa med för det gömmer en filt inuti. Din hund kan ligga på filten och djuret och ta en lång, skön tupplur kalla dagar. För att få fart på hunden emellanåt har djuret också en animerande squeaker i huvudet. Hundar har en fin hörsel och reagerar direkt på squeakern. Det pipande ljudet är det ett utmärkt sätt att väcka nyfikenheten och leklusten hos hunden. I svansen finns också folie som prasslar spännande, och även det är en orsak att undersöka leksaken. Hunden kan leka säkert, för alla detaljer som ansiktet eller halsduken är broderade eller fastsydda. Leksaken har inga smådelar som kan sväljas av misstag av din hund. Räven/vargen med en filt inuti är en trevlig julklapp att överraska hunden med till jul! Räv / varg med mysfilt i överblick: Hundleksak med en söt räv eller varg med en ficka i magen Uttagbar filt och prasselfolie: animerar hunden att busa Broderade detaljer: inga smådelar som hunden kan svälja av misstag Extra fluffig plysch Magficka som stängs med kardborrband Färg (variant kan inte väljas fritt): variant 1: räv: brun / vit med grön filt och texten ''''My 1st Christmas'''' variant 2: varg: grå / vit röd filt och texten ''''Santa's Baby'''' Material: polyester (plysch) Mått: djur: ca L 40 x B 30,5 x H 13,5 cm filt: L 60 x B 60 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Mjuk Hundleksak - Pommes

Mjuk Hundleksak - Pommes
Endast 99 kr

Vem kan säga nej till pommes frites? Din hund kommer älska denna fluffiga, mjuka hundleksaken med pipljud. Innehåller inga gifter, är allergivänlig och kan tvättas i maskin. Storlek: 17 cm. Material:?

Trixie mångfärgat leksaksrep - 37 cm, 2 knutar, 300 g

Trixie mångfärgat leksaksrep - 37 cm, 2 knutar, 300 g
Endast 49 kr

Hundar gillar utmaningar och testar gärna sin styrka, och med detta rep kan ni mäta era krafter tillsammans! Den kommer att älska leken, men tänk på att inte alltid låta honom vinna. Dessutom: Gemensamma aktiviteter stärker banden mellan hund och hundägare. Det mångfärgade leksaksrepet är lätt, tåligt och de naturliga bomullsfibrerna hjälper till att rengöra tänder och tandkött medan hunden tuggar på det - så nu drar vi igång kämpaleken! Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du övervaka ditt husdjur när det leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller om delar fattas, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele - svart - Stl. 0: bröstomfång 58 - 76 cm

Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele - svart - Stl. 0: bröstomfång 58 - 76 cm
Endast 229 kr

IDC®-produkterna (Innova Dog Comfort®) från Julius K9 står för kvalitet, säkerhet och modern design. Den slitstarka IDC®-selen med breda band utmärker sig särskilt genom det främre bröstbandets speciella placering, vilket koncentrerar belastningen perfekt över bröstet. Dragkraften ligger inte på hundens hals utan över bröstkorgsmusklerna. Den högkvalitativa hundselen kan anpassas perfekt till hundens kroppsform med steglöst justerbara band över bröst och mage. Regelbundna tester och kontroller garanterar en bästa kvalitet av det särskilt tåliga och krossäkra spännet. Bredvid metallringen för kopplet finns ett praktiskt grepp att hålla fast eller lyfta hunden i. Greppet kan fixeras med ett kardborrband för att undvika att hunden kanske fastnar när den springer lös. Selen levereras med två stickers med fosforescerande JULIUS-K9®-logga som lyser i mörkret. De fästs med kardborrband och kan bytas ut. Alternativa stickers med roliga uttryck kan köpas till. Selen är utrustad med samma väl beprövade IDC®-teknologi som Julius-K9 IDC®-Powerselar, men med konstruktionen med bältesband är den inte lika omfångsrik och lättare att bära. Ett perfekt alternativ för varmare årstider! IDC®-Bältesbandsele är en utmärkt sele för hög belastning under gemensamma sportaktiviteter, träning eller för professionellt bruk. Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele ? svart i överblick: Högkvalitativ hundsele för professionellt och privat bruk Ergonomiskt utformad med idealisk fördelning av belastningen: Det främre bröstbandets placering koncentrerar belastningen perfekt över bröstkorgsmusklerna, inte halsen Steglöst justerbara bröst- och magband för en perfekt passform Krossäkert spänne: Regelbundna tester och kontroller garanterar ett säkert spänne Lätt sele, inte så täckande: Idealisk att användas på sommaren Med fosforescerande kardborrstickers på båda sidorna: Den reflekterande loggan ?Julius-K9®? gör hunden väl synlig i mörkret Individuellt utbytbara med kardborrband: Individuella stickers med roliga uttryck finns att köpa till Med ett fixerbart grepp på ryggen Material: Band: nylon O-ring: metall Klickspänne: plast Färg: svart Storlekstabell Julius-K9 IDC®-Bältesbandsele - svart: Storlek Bröstomfång Bredd banden Hundens vikt Mini-Mini 40 - 53 cm 2,2 cm 4 ? 7 kg Mini 49 - 67 cm 2,2 cm 7 ? 15 kg Stl. 0 58 - 76 cm 4 cm 14 ? 25 kg Stl. 1 63 - 85 cm 5 cm 23 ? 30 kg Stl. 2 71 - 96 cm 5 cm 28 ? 40 kg Stl 3 82 - 115 cm 5 cm 40 ? 70 kg Ett passande, gummerat koppel hittar du här: Julius-K9 koppel, gummerat En fluorescerande aktiveringsleksak från Julius-K9 hittar du här: Fluorescerande IDC® boll med snöre

Mjuk Hundleksak - Donuts 2-pack

Mjuk Hundleksak - Donuts 2-pack
Endast 119 kr

Mmm donuts! Dessa supersöta hundleksakerna i mjuk plysch kommer snart bli favoriterna där hemma. Med pipljud som definitivt kommer göra din hund leksugen. Kommer i ett 2-pack. Storlek: 10 cm.