Little&Bigger Floating EVA Foam Boll (L)

Little&Bigger Floating EVA Foam Boll (L) billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ Little&Bigger Floating EVA Foam Boll (L) till små och stora hundar ✓ Du handlar Little&Bigger Floating EVA Foam Boll (L) hos VetZoo
Little&Bigger Floating EVA Foam BollPerfekt sommarleksak för alla hundar som älskar att simma. Bollen flyter på vattenytan eftersom den är skapad av ett hållbart skum. Den är utan ljud men kommer i en stark färg så att din hund kan hitta den lätt både i vattnet och på land. Bollen har en struktur vilket gör den enkel för hunden att greppa medan den simmar eller springer.Little&Bigger Floating EVA Foam Boll kommer i två storlekar anpassade till mindre och större hundar:S: 7 cm i diameterL: 9 cm i diameterKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Endast 50 kr
 

Relaterade produkter

Pro Dog Repboll Gummi Bjällra

Pro Dog Repboll Gummi Bjällra
Endast 149 kr

Pro Dog Repboll Gummi Bjällra är en rolig och aktiverande kastleksak för den leksugne apporterande hunden.

Chewies Olive Tree tuggpinne av olivträd 1 st - S (ca 200 g) för hundar

Chewies Olive Tree tuggpinne av olivträd 1 st - S (ca 200 g) för hundar
Endast 89 kr

Du behöver ett attraktivt alternativ för att hunden inte ska välja dina favoritskor eller ett bordsben för att tillfredsställa sitt tuggbehov. Chewies tuggpinne av olivträ är en naturlig tuggleksak som hunden får tugga länge på. Pinnen är särskilt omtyckt för att den naturliga barken fortfarande sitter kvar. Olivträ är speciellt behagligt att tugga på för hunden och har det stora fördelen att det inte splittrar, utan fibrerna fransar sig. Din hund kan svälja fibrerna utan att något händer. Chewies trätuggpinne är innehåller inga konstgjorda ingredienser. När hunden tuggar kan det hjälpa till att förbättra tandhygien, eftersom salivflödet stimuleras och plack tas bort mekaniskt genom nötning. Chewies Olive Tree tuggpinne i överblick: Tuggsnack av olivträ för hundar Långvarig tugglädje för din hund Naturligt tuggskoj: innehåller ej konstgjorda ingredienser, tillfredsställer den naturliga tugginstinkten Med bark: gör pinnarna särskilt attraktiva Splittrar ej: fibrerna i träet fransar sig och fibrerna kan sväljas säkert Stöd för tandhygienen: att tugga kan stimulera salivflödet och hjälpa till att ta bort plack mekaniskt Olika storlekar tillgängliga: S, M och L, lämpliga för olika hundraser Idealisk sysselsättning: en miljövänlig och naturlig leksak till din hund Utan konstgjorda ingredienser 3 storlekar: anpassade till käkarna hos olika hundraser Storlekstabell: Storlek Längd Diameter Vikt Lämpliga upp till S ca 20 cm ca 3,5 cm ca 200 g 10 kg kroppsvikt M ca 25 cm ca 4 cm ca 380 g 20 kg kroppsvikt L ca 28 cm ca 5,5 cm ca 650 g 30 kg kroppsvikt Tuggträ från Chewies: Kaffeträ Tuggrötter Olivträ Vinranka Träets ursprung Vietnam Italien, Ligurien Italien, Ligurien Tyskland Med bark nej nej ja ja Struktur bra grepp kompakt glatt knotig Format tuggpinne tuggknöl tuggpinne tuggpinne tuggknöl Tuggstyrka + +++ ++ + Hänvisning: Om hunden har särskilt starka käkar den bita igenom tuggpinnen. Byt då ut den omedelbart. Chewies Olive Tree tuggpinne är en naturprodukt och därför kan vikt och form kan variera.

Hundleksak Squeaky Ball av TPR Ekonomipack: 3 st

Hundleksak Squeaky Ball av TPR Ekonomipack: 3 st
Endast 49 kr

Den tåliga, gröna bollen Squeaky är användbar överallt och håller din hund munter med roliga kast- och tugglekar. Ytstrukturen består av stora och små noppor, och i kombination med det tandvårdande, flexibla materialet är bollen en utmärkt massageboll som hjälper din fyrfoting med munhygienen. Bollen har en praktisk storlek - som en tennisboll - och studsar och piper dessutom när din fyrfoting biter i den. Det väcker hundens intresse och lust att lust att leka. Praktiskt: Medan hunden har skoj masseras tänder och tandkött, helt utan extra arbete. Thermo-Plastic-Rubber (termoplastiskt gummi) är ett robust, flexibelt material vars egenskaper är särskilt skonsamma mot din hunds tänder och tandkött. Det väderbeständiga materialet är vattenfast och flyter, så bollen passar även utmärkt för apportlekar i vattnet. Den noppiga ytan gör det enkelt att plocka upp, hålla och bära bollen. Squeaky är en uppskattad leksak som berikar hundens leksakslåda och bara inte får fattas i ett hundhushåll! Hundleksaken Squeaky i överblick: Flexibel och robust boll Lämplig för små och medelstora hundar Med noppig yta: masserar tandköttet och främjar blodcirkulationen, bidrar till munhygien Tillverkad av TPR-material: särskilt beständig, flexibel, väderbeständig och tandvänlig Studsar och flyter: för lekar i vatten och på land Väderbeständig och flyter: kan också användas på fuktiga ängar eller i vatten Med squeaker: uppmuntrar dig att spela Särskilt slitstark: tillverkad av robust, greppsäkert gummi Tid tillsammans: för gemensamma lekar, främjar banden mellan dig och din hund Material: TPR (termoplastgummi) Färg: grön Storlek: ca 6 cm i diameter Vikt: 50 gram Hänvisning: Ingen leksak är oförstörbar. Som med alla andra produkter bör du ha din hund i närheten när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är trasig, för att undvika att din hund eventuellt skadar sig.

King Louiiie hundleksak - 1 st

King Louiiie hundleksak - 1 st
Endast 59 kr

Det går inte att låta bli att älska den här lilla apkungen! Hundleksaken King Louiiie med lustiga, långa, hängande armar och ben är en välkommen och underhållande lekkamrat för din hund. Den mysigt mjuka plyschen på utsidan är perfekt att mysa och gosa med, men leksaken tål också mycket. Inuti den finns ett fast knutet, slitstarkt bomullsrep, så King Louiiie är också rolig för dragkamper och att bära runt och tugga på. En squeaker i huvudet uppmuntrar till lek. Den gosiga apan för hundar har inga små delar som kan sväljas (det vänliga ansiktet är broderat) och endast lite fyllning, så den är säker att leka med King Louiiie hundleksak i överblick: Slitstarkt gosedjur och leksak för dragkamper för små till medelstora hundar Söt design: i form av en snäll apa med långa armar och ben Mjuk men ändå robust: perfekt att mysa med, tugga på och dra i Gosigt mjuk utsida: kropp av mjuk plysch, särskilt mjuk "Skelett" av robust rep: knutna, robusta bomullsrep inuti kroppen och väl som längs benen och armarna, särskilt robust, perfekt för dragkamper och apportering Utan fyllning: i armarna och benen, endast lite fyllning i kroppen, skulle hunden tugga sönder apan finns inte mycket som kan hamna på golvet Animerande squeaker: i apans huvud, väcker uppmärksamhet och stimulerar också aktivitet Långa hängande ben och armar: uppmuntrar till lek Utan små delar som kan sväljas: broderade ögon och mun Tillfredsställer de naturliga instinkterna: hundens lek- och tugginstinkter För interaktivt skoj: främjar förhållandet mellan dig och din hund medan ni leker tillsammans Färg: beige / brun Material: 80 % polyester, 20 % bomull Mått: totala: L 37 x B 14 x H 6 cm armar, ben: vardera L 20 x Ø 3 cm rep tjocklek: ca Ø 1,2 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Pawise TRP Piggboll (Grön)

Pawise TRP Piggboll (Grön)
Endast 60 kr

EgenskaperPawise TRP Piggboll med mjuka piggar som masserar din hunds tandkött samtidigt som den leker med bollen. Bollen passar för lek både utomhus och inomhus, och piggarna gör att den studsar oförutsägbart, vilket gör den ännu roligare att leka med. Storlek 8 cm och välj mellan 2 olika färger.

Bam-bones Plus Biff (S)

Bam-bones Plus Biff (S)
Endast 50 kr

Bam-bones Plus BiffDenna hållbara tuggleksaken är tillverkad av bambu och nylon vilket gör den extra hållbar. Den ovanliga ojämna formen gör att tänder och tandkött stimuleras extra mycket. Tuggben och leksaker är ju generellt bra för hundens tänder, men en lite mer utmanande form kan ta dem till en ny nivå! Denna leksaken har mumsig smak av biff som gör den extra lockande!Välj mellan två olika storlekar:M = 14 x 12 x 5 cmL = 18 x 15 x 6 cmKom ihåg att alltid ha uppsikt på hunden när den tuggar på ett ben eller leker med en leksak, och att ta bort leksaken om den går sönder.

Max & Molly Woody the Sheep hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm

Max & Molly Woody the Sheep hundleksak - L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm
Endast 89 kr

Ett irländskt får letar efter ett nytt hem! Max Molly hundleksak Woody the Sheep är ibland lite drömmande och har därför tappat bort resten av skocken. Men, inga problem, din hund kommer helt säkert att ta hand om den gosiga lekkamraten på bästa sätt. Hundleksaken är utformad att leka och mysa med samt tugga på. Den är utrustad med ett rep som går ända in i kroppen, vilket gör den extra robust. Max Molly hundleksak Woody the Sheep kan stödja tandvården medan hunden tuggar samtidigt som den tillfredsställer den naturliga instinkten att tugga. Det kan också motverka att hunden sätter tänderna i andra föremål. Framsidan består av handmålad, slitstark latex, den mysiga baksidan är inbjudande att gosa med. När hunden biter i leksaksfåret piper det roligt och uppmuntrar din hund att leka. Max Molly Woody the Sheep i överblick: Rolig gose- och tuggleksak för små till stora hundar Perfekt att tugga på: kan hjälpa till att motverka att hunden biter i andra föremål och i stället ägnar sig åt leksaken Med ett rep: fixerat inne i leksaken för bästa stabilitet, kul att tugga på och dra i, kan hjälpa till att ta bort och motverka tandsten och plack Piper när hunden biter i leksaken: bidrar till långvarig lek Mysig baksida: av mjuk fårullsplysch, inbjudande att gosa och mysa med efter lekarna Högkvalitativt utförande: tillverkad av hållbar, handmålad latex Söt design: ett roligt får Färg: flerfärgad Material: framsida: 100 % latex baksida och fyllning: 100 % polyester rep: 30 % bomull, 70 % polyester Mått: L 28 x B 16,5 x H 6,2 cm Artikelvikt: 96 g Hänvisning: Leksaken är handmålad och det kan finnas små skillnader i färg och design. Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Little&Bigger Floating EVA Foam Boll (S)

Little&Bigger Floating EVA Foam Boll (S)
Endast 40 kr

Little&Bigger Floating EVA Foam BollPerfekt sommarleksak för alla hundar som älskar att simma. Bollen flyter på vattenytan eftersom den är skapad av ett hållbart skum. Den är utan ljud men kommer i en stark färg så att din hund kan hitta den lätt både i vattnet och på land. Bollen har en struktur vilket gör den enkel för hunden att greppa medan den simmar eller springer.Little&Bigger Floating EVA Foam Boll kommer i två storlekar anpassade till mindre och större hundar:S: 7 cm i diameterL: 9 cm i diameterKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.