Mjuk Hundleksak - Burrito

Mjuk Hundleksak - Burrito billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ Mjuk Hundleksak - Burrito till små och stora hundar ✓ Du handlar Mjuk Hundleksak - Burrito hos Doggie.se
Holy Guacamole! Den mexikanska burriton är den ultimata hundleksaken för din hund. Mjuk och mysig i plysch, med härligt spännande pipljud. Din hund kommer aldrig att tröttna på denna godbit. Innehåller?

Endast 99 kr
 

Relaterade produkter

Trixie färgglada leksaksbollar för hundar - 1 st, Ø 6 cm

Trixie färgglada leksaksbollar för hundar - 1 st, Ø 6 cm
Endast 49 kr

De flesta hundar är ivriga jägare och älskar att apportera. De färgstarka bollarna med söta tassapplikationer är idealiska för detta. Förgyll hundens vardag med roliga apportlekar - hunden kommer att älska dem. Bollarna är av korthårig plysch och har ett retfullt ljud som snabbt fångar fyrbenta busars uppmärksamhet. Tryck på bollen så att den piper uppmuntrande, kasta den och vänta på att din kompis hämtar tillbaka den till dig! Bollarna studsar på hårda underlag. Notera: Färgen på bollarna kan ej väljas vid beställningen och kan avvika från bildens. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du ha ditt husdjur under tillsyn när den leker med denna leksak. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Mr. Dog

Mr. Dog
Endast 199 kr

Tuff maskeraddräkt i rött och svart. Matchande pipleksak ingår. Måttguide: Måtten i storlekstabellen är plaggets storlek. Det viktigaste måttet är bröstmåttet bakom frambenen, välj en storlek?

Hundleksak Mouth Massagers Pig - Ø ca 8 cm

Hundleksak Mouth Massagers Pig - Ø ca 8 cm
Endast 49 kr

Den trinda grisen kommer att berika hundens leksakssortiment. Leksaken Mouth Massagers Pig är inte bara en rolig boll som glatt hoppar omkring, utan även en nyttig leksak som vårdar din hunds tänder. Dessutom är den en mjukt gosedjur att ha kär - ett absolut måste för varje hund. Den söta plyschgrisen har ingen stoppning utan grisens inre består av en elastisk tandvårdsboll. Den är överdragen med ett tåligt, rosa plyschtyg. När leksaken kastas studsar den och blir oemotståndlig för hunden att springa efter. Har hunden väl fångat in grisen och börjar tugga på den vårdas och masseras tandkött och tänder. Hunden kommer garanterat att njuta av den angenäma tandköttsmassagen. Och när det väl är dags att gå till sängs efter en ansträngande dag är grisen ett mysigt gosedjur! Hundleksak Mouth Massagers Pig i överblick: Färg: rosa Material: 100 % polyester Yttre material: plysch Med en tandvårdsboll inuti Behaglig massage av tandköttet när hunden tuggar Hoppar och studsar Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du ha din hund under uppsikt när den leker med denna produkt. Kontrollera den regelbundet och byt ut den om delar fattas eller om den är trasig för att undvika att din hund eventuellt skadar sig.

Mjuk Hundleksak - Fuzzyard Brewery Öl

Mjuk Hundleksak - Fuzzyard Brewery Öl
Endast 99 kr

Mjuk och mysig hundleksak i plysch med spännande pipljud. Innehåller inga gifter, är allergivänlig och kan tvättas i maskin. Storlek: 15 cm. Material: 100 % polyesterfiber.

Grriggles Lil' Latex Critters

Grriggles Lil' Latex Critters
Endast 49 kr

Fantastiska latex leksaker med attityd.

Mjuk Hundleksak - Pommes

Mjuk Hundleksak - Pommes
Endast 99 kr

Vem kan säga nej till pommes frites? Din hund kommer älska denna fluffiga, mjuka hundleksaken med pipljud. Innehåller inga gifter, är allergivänlig och kan tvättas i maskin. Storlek: 17 cm. Material:?

Chuckit! Max Glo Glow Ball - Ø 6,5 cm

Chuckit! Max Glo Glow Ball - Ø 6,5 cm
Endast 59 kr

Vill din hund inte sluta leka bara för att det börjar bli mörkt? Här är lösningen: Chuckit! Max Glo Glow Ball lyser tack vare en speciell Max Glow Technologie i ljusgrönt i upp till 30 minuter i mörkret. Den tåliga bollen består av ett förstklassigt luminiscerande material som upptar ljus och avger det i en ljusgrön färg igen. Bollen behöver bara laddas kort i 5 - 10 minuter i dagsljus för att lysa i 20 - 30 minuter i mörkret. Den syns bra i mörkret, så nu finns ingen orsak att sluta leka bara för att skymningen kommer! Chuckit! Max Glo Glow Ball har en storlek som är bekväm att kasta för hand men kan även användas med bollkastarna Chuckit! Ball Launcher Pro och Chuckit! Ball Launcher Sport. Med dessa redskap är det enkelt att kasta långt och du behöver inte böja på ryggen för att plocka upp bollen. Det kan också vara skönt att inte behöva ta i den våta bollen. Chuckit! Max Glo Glow Ball i överblick: En boll för hundar, lyser i mörkret Max Glow Technologie: Tillverkad av förstklassigt luminiscerande material som laddar upp sig i ljuset och lyser i grönt Mycket tålig av kraftigt, greppvänligt gummi Kort uppladdningstid: Lyser efter bara 5 - 10 minuters laddning i dagsljus Lyser länge: När bollen är uppladdad lyser den i ca 30 minuter i mörkret Behändig storlek: Bollen kan användas med Chuckit! Launcher Pro och Sport Chuckit! Ball Launcher Pro Chuckit! Ball Launcher Sport Färg: I dagsljus: vit I mörkret: ljusgrön Storlek: Ø 6,5 cm Material: Bollen är tillverkad av luminiscerande gummi Vikt: 91 g Chuckit ? More ways to play! Chuckit! erbjuder en mängd olika aktiverande leksaker som håller hunden pigg och aktiv. Med Chuck it kan hundar utöva sina favoritlekar söka, jaga efter eller apportera. Många av leksakerna kan även användas i vattnet, till glädje för de hundar som gärna simmar. Med dessa tåliga leksaker blir det aldrig långtråkigt! Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden vara under uppsikt när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

KONG Tiltz - Stl L: Ø 23 x H 12 cm

KONG Tiltz - Stl L: Ø 23 x H 12 cm
Endast 199 kr

Med denna matskål får hundar över 18 kg lära sig att tålamod och skicklighet kan vara mycket värt: under locket gömmer sig godis eller torrfoder som ramlar ut ur de tre öppningarna när hunden rör och vickar på skålen. Därigenom har hunden ingen chans att sluka maten i ett andetag längre! Att hunden äter långsamt har många fördelar. Hunden bli mätt snabbare och på så sätt äter den inte för mycket. Den tuggar längre, vilket ökar salivtillförseln och hjälper mag- och tarmsystemet med matsmältningen. Det minskar risken för gaser och andra matsmältningsstörningar. Din favorit kommer att vara mycket nyfiken på skålen och snart komma fram till hur den ska få ut godbitarna inuti den: genom att putta på den och försöka gunga skålen ramlar bitarna ut. Ibland går det lätt, ibland är det svårare att få ut bitarna! De oemotståndliga gungrörelserna och rotationerna som uppstår genom den rundade botten sysselsätter hunden länge och stimulerar samtidigt de mentala och fysiska färdigheterna. Den integrerade metallkärnan stabiliserar skålen och förhindrar att skålen tippar. Skålen är tillvkerad av transparent plast och det är enkelt att kontrollera innehållet utan att das transparente Material können Sie ganz einfach den Füllstand des Futters kontrollieren. KONG Tiltz i överblick: Anti-sluk-skål för hundar över 18 kg Med ett lock där foder kan fyllas på: förhindrar att hunden äter för snabbt, främjar en hälsosam matsmältning, motverkar gaser och andra matsmältningsstörningar Rundad botten: skakar och gungar och uppmuntrar hunden att fortsätta leka Mental och fysisk sysselsättning för din hund Integrerad metallkärna: stabiliserar skålen, förhindrar att den tippar 3 foderöppningar: doserar foder och godis Transparent material: enkelt att se innehållet Färg: lock: grön underdel: blå Material: hölje: 100 % plast vikti botten: 100 % metall Mått: totala: ca Ø 23 x H 12 cm skål: ca Ø 13 x H 6 cm foderöppningar: ca L 2,9 x B 2 cm metallkärna i botten: ca Ø 5 x H 1,5 cm Volym: ca 500 ml Vikt: total: 766 g underdel: 561 g Skötselråd: Vrid upp anti-sling-skålen och skölj den med rent vatten.

Mjuk Hundleksak - Tass

Mjuk Hundleksak - Tass
Endast 99 kr

House of Dogs Tass leksak är en jättemjuk leksak i härlig färg med fint broderi på båda sidor. Med både pippande och prasslande ljud blir leksaken en favorit. Leksakerna säljs i osorterade färger.?