Trixie Jordekorre 28 cm

Trixie Jordekorre 28 cm billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ Trixie Jordekorre 28 cm till små och stora hundar ✓ Du handlar Trixie Jordekorre 28 cm hos VetZoo

Endast 80 kr
 

Relaterade produkter

Tuggleksak Extreme (XL)

Tuggleksak Extreme (XL)
Endast 215 kr

Den här leksaken är verkligen något att bita i. En tålig modell i svart gummi som inte går av för hackor. Fyll den med Kongs pasta som extra belöning eller knyt ett rep i den så har du har en perfekt leksak som håller bra för dragkamp med hunden.Passar stora hundar.13x9cmStorleksguide M: för hundar 7 - 16 kg Mått: ca H 8,5 x B 5 x T 5 cm L: för hundar 13 - 30 kg Mått: ca H 10 x B 7 x T 7 cm XL: för hundar 27 - 41 kg Mått: ca H 12,7 x B 9 x D 9 cm XXL: för hundar från 35 kg Mått: ca H 15 x B 10 x D 10 cm

Tuggleksak Original Röd (S)

Tuggleksak Original Röd (S)
Endast 89 kr

Kong Original Classic är Kongs populäraste leksak. Den är väldigt slitstark och därför vanligt förekommande belöningsleksak på både brukshundsklubben och till tjänstehundar inom bland annat Försvarsmakten.Kongen studsar oregelbundet tack vare sin form vilket gör den extra rolig att springa efter. Det går även att fylla den med godis, Kongs pasta, färskfoder eller liknande för att göra den ännu mer intressant. Perfekt att knyta ett snöre i för att kunna ha dragkamp med hunden!Finns i flera storlekar för att passa just din hund.XLL har måttet: 15 x 9 cm

Pupventure Nose Work Aktiveringsmatta

Pupventure Nose Work Aktiveringsmatta
Endast 599 kr

Utmanande Nose Work-matta med anti-slip botten! Rolig att använda för alla hundar oavsett ålder, storlek eller ras - Pupventure kommer bli din hunds nya favoritleksak! Pupventure är en mentalt stimulerande?

Snacksorm Hopringlad

Snacksorm Hopringlad
Endast 89 kr

En rolig aktivitetsleksak som underhåller hunden i timmar! Med öppning på undersidan att fylla med te.x leverpaté eller andra godsaker så som torrfoder eller godis. Låt hunden leka, slicka och tugga?

Åsna 24 cm - Mjuk hundleksak med pip

Åsna 24 cm - Mjuk hundleksak med pip
Endast 79 kr

Supersöt mjuk åsna i plysch med pip. Blir snabbt hundens nya bästa vän och kan även bli ett perfekt kramdjur för ett barn. OBS! Ha alltid din hund under uppsikt när den leker med detta mjukisdjur?

Trixie JUL Pepparkaksfigur

Trixie JUL Pepparkaksfigur
Endast 59 kr

Om din hund vill vara med på lite pepparkaksfika, vad passar bättre än dessa figurer? Söta figurer med pipfunktion som hunden kommer älska att leka med.OBS! du kan inte själv välja figur vid beställning, en av dessa skickas vid order.

Ultra Squeaker Ball

Ultra Squeaker Ball
Endast 69 kr

Robust och hållbar boll av naturgummi med pipljud! Studsar högt och är lätt för hunden att greppa. Perfekt för lek och träning. Ultra Squeaker Ball kommer garanterat att bli din hunds nya favoritboll!?

Tonka Rubber Gummidäck

Tonka Rubber Gummidäck
Endast 129 kr

Tonka Rubber GummidäckTonka Rubber är en produktserie med extra slitstarka leksaker och godisgömmor tillverkade av samma gummi som man gör bildäck av.Här har vi en härligt robust tuggleksak i form av ett däck! Det är perfekt för hundar som älskar att tugga och att bära runt på saker!Mått:12,7 cm i diameterKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Mjuk Hundleksak - Electra The Unicorn

Mjuk Hundleksak - Electra The Unicorn
Endast 119 kr

Vem säger att inte enhörningar finns? Kolla in denna supersöta leksaken Electra, en mjuk och fluffig enhörning med pipljud. Innehåller inga gifter, är allergivänlig och kan tvättas i maskin. Storlek:?