Two Faced Animal Frog/Croc

Two Faced Animal Frog/Croc billigt till hunden ✓ Sysselsätt din hund men en rolig och slitstark hundleksak ✓ Här hittar du aktiveringsbollar, pipleksaker, aktiveringsspel och tåliga dragleksaker ✓ Two Faced Animal Frog/Croc till små och stora hundar ✓ Du handlar Two Faced Animal Frog/Croc hos Doggie.se
Plysch leksak med två helt olika sidor, roligt pip ljud. Storlek: 26cm x 20cm

Endast 59 kr
 

Relaterade produkter

Mjuk Hundleksak - Pommes

Mjuk Hundleksak - Pommes
Endast 99 kr

Vem kan säga nej till pommes frites? Din hund kommer älska denna fluffiga, mjuka hundleksaken med pipljud. Innehåller inga gifter, är allergivänlig och kan tvättas i maskin. Storlek: 17 cm. Material:?

LED frisbee - 1 st

LED frisbee - 1 st
Endast 85 kr

Med denna laddningsbara LED frisbee tränar du hundens snabbhet, reaktion och uthållighet. Dessutom stärks banden mellan dig och din hund när ni är ute i naturen och tränar och har skoj med den! Frisbeen är försedd med tre blå LED som underlättar att fånga och hitta den, även i skymningen, i mörkret eller dåligt väder. Du kan välja mellan tre olika inställningar som ställs in genom olika många knapptryck: 1 x LED blinkar i följd, 2 x LED blinkar samtidigt och x LED lyser konstant. Frisbeen är tillverkad av TPR och är särskilt robust och flexibel. Det greppsäkra och mjuka materialet samt spåren på undersidan säkerställer att du kan hålla och kasta den bra och att hunden kan fånga den säkert. Den kastas ur handleden utan större ansträngning och flyger långt. Hunden kan springa snabbt medan den jagar efter frisbeen långa sträckor för att hämta tillbaka den till dig. LED frisbeen kombinerar skoj och motion samtidigt som ni uppehåller er i naturen! Det integrerade batteriet blinkar eller lyser, beroende på vad ni väljer, mellan 2,5 till 4 timmar. Därefter kan batteriet laddas via mini-USB igen. USB-porten och batteriet sitter säkert placerade under ett vattentätt lock och är skyddade både mot hundens tänder och vatten. Ni kan leka på våta ängar utan att batteriet påverkas. Denna roliga leksak är perfekt för gemensamma lekar och motion ute i friska luften! LED Frisbee i överblick: Uppladdningsbar frisbee för hundar Att kasta och apportera, perfekt för lekar i mörkret eller skymningen Med 3 blå LED: väl synliga, enkelt att hitta frisbeen igen 3 inställningar genom olika många tryck: 1 x LED blinkar i följd 2 x LED blinkar samtidigt 3 x LED lyser konstant. Robust, mjukt och flexibelt material: säkert och bekvämt att fånga och hålla Bra grepp: genom spår på ovan- och undersidan Batteridrift: inkl. batteri (litiumjonbatteri, LIR2032), laddningsbart med mini-USB USB-laddningskabel medföljer Skyddat mot väta: vattentät skyddslocket över mikrochip, knappcellbatteriet och USB-porten Gemensamma lekar och träning i friska luften främjar bindningen mellan dig och din hund Skoj, kondition och snabbhet Färg: blå med ljusreflekterande mönster på ytan Material: termoplastisk gummi (TPR) Lystid: blinkande: 4 timmar konstant: 2,5 timmar Laddning: 40 min Mått: Ø 20 x H 1,4 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Wiggly Giggly Ropeball

Wiggly Giggly Ropeball
Endast 149 kr

Wiggly Giggly har skapat prisbelönta interaktiva vinyl leksaker. Rolig boll med rep på båda sidor. Hundar älskar den vickande fnissande bollen. Unik, icke-elektronisk "luft tub" släpper ut ett hysteriskt?

KONG WildKnots Bears - Stl. S/M: L 18 x B 14 x H 8 cm

KONG WildKnots Bears - Stl. S/M: L 18 x B 14 x H 8 cm
Endast 65 kr

Gosig på utsidan, stabil på insidan: KONG WildKnots Bears är en kompis som är mysigt mjuk men ändå håller att tuggas på. Inuti den söta björnen gömmer sig ett skelett av knutet rep, vilket stabiliserar leksaken och ökar nöjet att tugga på den. KONG WildKnots har en liten squeaker i magen som uppmuntrar till lek. Björnen innehåller endast lite fyllmaterial, så även om den skulle gå sönder under vilda lekar är det mycket små mängder som hamnar på golvet. Björnen finns i färgerna Brun, grå och ljusbrun. Färg kan ej väljas vid beställningen. KONG WildKnots Bears i överblick: Leksak med en extra mjuk päls och ett stabilt skelett av knutet rep Tillfredsställer hundens naturliga tugginstinkter Med förstärkt plyschkropp för extra hög stabilitet Mindre fyllning för mindre oreda om den skulle gå sönder Med squeaker: Lockar hunden att leka Finns i tre olika storlekar och i färgerna brunt, grått och mörkbrunt Färg kan ej väljas fritt

Trixie gummiboll med kastsnöre - Ø ca 6 cm/snöre: 30 cm

Trixie gummiboll med kastsnöre - Ø ca 6 cm/snöre: 30 cm
Endast 49 kr

Den studsande gummibollen från Trixie har ett 30 cm långt snöre med handslinga, så du har den alltid i ett fast grepp. Dragkamp, kastlekar eller apportering - denna leksak är en klassiker. Bollen är ca 6 cm i diameter, snöret är ca 30 cm. Färg kan inte väljas vid beställningen och kan avvika från bildens! Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Räv / varg med mysfilt - 1 st

Räv / varg med mysfilt - 1 st
Endast 129 kr

Vill du glädja din hund med en speciell julklapp under julgranen i år? Då är detta söta plyschdjur det rätta. Det gosiga djuret är särskilt härligt att mysa med för det gömmer en filt inuti. Din hund kan ligga på filten och djuret och ta en lång, skön tupplur kalla dagar. För att få fart på hunden emellanåt har djuret också en animerande squeaker i huvudet. Hundar har en fin hörsel och reagerar direkt på squeakern. Det pipande ljudet är det ett utmärkt sätt att väcka nyfikenheten och leklusten hos hunden. I svansen finns också folie som prasslar spännande, och även det är en orsak att undersöka leksaken. Hunden kan leka säkert, för alla detaljer som ansiktet eller halsduken är broderade eller fastsydda. Leksaken har inga smådelar som kan sväljas av misstag av din hund. Räven/vargen med en filt inuti är en trevlig julklapp att överraska hunden med till jul! Räv / varg med mysfilt i överblick: Hundleksak med en söt räv eller varg med en ficka i magen Uttagbar filt och prasselfolie: animerar hunden att busa Broderade detaljer: inga smådelar som hunden kan svälja av misstag Extra fluffig plysch Magficka som stängs med kardborrband Färg (variant kan inte väljas fritt): variant 1: räv: brun / vit med grön filt och texten ''''My 1st Christmas'''' variant 2: varg: grå / vit röd filt och texten ''''Santa's Baby'''' Material: polyester (plysch) Mått: djur: ca L 40 x B 30,5 x H 13,5 cm filt: L 60 x B 60 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Aumüller Uggla - ekologisk leksak - L 16 x B 6 x H 15 cm

Aumüller Uggla - ekologisk leksak - L 16 x B 6 x H 15 cm
Endast 49 kr

Den fluffiga ugglan är en kompis att gosa med och tycka om men även att leka med emellanåt. Inuti ugglan finns en squeaker som väcker hundens nyfikenhet och lockar den att leka, springa efter ugglan och kasta den genom luften. Den mjuka leksaken, från helt ekologiskt produktion i Tyskland, har allt som glädjer en hund! Det söta uggle-ansiktet är omsorgsfullt broderat/sytt, och ugglan väntar med stora ögon på att få kasta sig in i leken. Det mjuka plyschtyget har inga lösa delar som kan lossna och vara farliga att svälja för din hund. Passa på och lek med din hund - kasta leksaken i luften och se hur hunden springer efter för att fånga den pipande ugglan! Aumüller Uggla - ekologisk leksak: Mysig teddaplysch: Att gosa eller leka med och ha kär Certifierad Oeko-Tex Standard för ekologiska och sociala produktionsvillkor Animerande: Med inbyggd squeaker Förstklassigt tillverkad: Med ett broderad ansikte utan smådelar Mjukt stoppad: Med återvunnen fleecevadd Made in Germany Färg: Crème/brun Material: Plysch (100 % polyester), fyllning av återvunnen fleece (100 % polyester), med plastsqueaker Mått: L 16 x B 6 x H 15 cm Skötselråd: Tvättbar i upp till 30°C (fintvätt, får ej torktumlas) Låt leksaken torka helt innan hunden leker med den igen. Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör hunden vara inom synhåll när den leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller det fattas delar.

Trixie mångfärgat leksaksrep - 37 cm, 2 knutar, 300 g

Trixie mångfärgat leksaksrep - 37 cm, 2 knutar, 300 g
Endast 49 kr

Hundar gillar utmaningar och testar gärna sin styrka, och med detta rep kan ni mäta era krafter tillsammans! Den kommer att älska leken, men tänk på att inte alltid låta honom vinna. Dessutom: Gemensamma aktiviteter stärker banden mellan hund och hundägare. Det mångfärgade leksaksrepet är lätt, tåligt och de naturliga bomullsfibrerna hjälper till att rengöra tänder och tandkött medan hunden tuggar på det - så nu drar vi igång kämpaleken! Hänvisning: Som med alla andra leksaker bör du övervaka ditt husdjur när det leker. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är trasig eller om delar fattas, för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Puppy KONG Goodie Bone - Small

Puppy KONG Goodie Bone - Small
Endast 49 kr

Tandvård kombinerat med en långvarig sysselsättning för valpar och små hundar: Puppy KONG Goodie ben masserar tandköttet, främjar tandrengöringen och bygger upp käkmuskulaturen. Notera: Färg kan inte väljas vid beställningen. Har en storlek särskilt passande för valpar Bidrar till en sund utveckling av tänder och käkmuskler Tillverkat av mjukt och tandvänligt gummi KONG Puppy Goodie ben är också mycket lämplig för hundar av mindre raser Storlekar: Small: för hundar 1 - 10 kg Mått: ca 4,8 x 13 x 3 cm Notera: Ingen leksak är helt oförstörbar. Som med alla andra produkter bör ditt husdjur vara inom synhåll när den leker. Kontrollera leksaken regelbundet och byt ut den om den är defekt eller det saknas delar för att undvika att din hund eventuellt skadar sig.