Mjukisdjur hund

Mjukisdjur hund billigt till valp och vuxen hund ✓ Här presenteras tåliga, slitstarka och aktiverande hundleksaker ✓ Handla Mjukisdjur hund online till din älskade hund ✓ Låt din hund testa en klurig aktiveringsplatta, en godislabyrint, den klassiska kongen eller varför inte en tuggleksak

 
Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page

Little&Bigger Pacific Pals Stingrocka Blå

Little&Bigger Pacific Pals Stingrocka Blå
Endast 90 kr

Little&Bigger Pacific Pals Stingrocka BlåLittle&Bigger Pacific Pals är en serie hundleksaker med havstema - välj mellan flera olika utföranden!Denna stingrockan är en betydligt bättre lekkamrat än en riktig stingrocka! Den har 4 squeakers inuti som ger en massa spännande pipljud, och den är sydd med extra starka sömmar för att tåla lek i timtal!Mått:35 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Narwal hundleksak - 2 st i sparset

Narwal hundleksak - 2 st i sparset
Endast 89 kr

Den fluffiga narvalen är en söt hundleksak att både gosa och leka med! Kroppen är tillverkad av plysch med en tjusigt fjällpräglad kropp och små, broderade ögon som gör valen särskilt söt. Den har också ett stort, robust horn av termoplastgummi att greppa tag i och leka med. En squeaker i kroppen väcker leklusten hos får din busiga hund. Narwal hundleksak i överblick: Goseleksak för hundar Söt narval: med typiska, präglade fjäll Med ett stort vitt horn: av termoplast, särskilt robust Squeaker i kroppen: animerar hunden att leka Söta broderade ögon Färg: grå Material: 100 % polyester med ett TPR-horn Mått: totala: L 24 x B 10 x H 10 cm kropp (utan fenore): ca Ø 7 x L 17 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Trixie Koala hundleksak - 1 st (ca 33 cm)

Trixie Koala hundleksak - 1 st (ca 33 cm)
Endast 89 kr

Trixie Koala hundleksak är en söt, gosig vän till din hund som ser ut som om den kommer direkt från de australiska eukalyptusskogarna. Plyschkoalan är gjord av lättvårdad, mjuk polyester och är underbart gosig - perfekt att kela och gosa med. Mjukleksakens långa armar och ben fladdrar lustigt när din hund leker med den, vilket uppmuntrar hunden att busa ännu mer. Ansiktet är broderat och det finns inga smådelar som kan sväljas - hunden kan leka säkert. Trixie Koala är inte en högljudd leksak för den innehåller ingen störande squeaker. Trixie Koala hundleksak i överblick: Söt plyschleksak i form av en koala En vän att gosa med för medelstora och stora hundar Särskilt mysig plysch: perfekt för att ligga mot och mysa, mjukt vadderad Ljudlös: utan squeaker, inga störande ljud Broderat ansikte: inga små delar som kan sväljas Långa armar och ben: vickar roligt när hunden leker, uppmuntrar till bus Färg: grå Material: 100 % polyester Storlek: ca L 33 cm Hänvisning: Du bör alltid ha din hund under tillsyn när den leker, oavsett med vilken leksak den sysselsätter sig med. Kontrollera produkten regelbundet och byt ut den om den är defekt eller om delar försvinner för att undvika att hunden eventuellt skadar sig.

Little&Bigger Latex Fläckig Gris Lila 21 cm

Little&Bigger Latex Fläckig Gris Lila 21 cm
Endast 89 kr

EgenskaperL&B Latex gris är en skojig hundleksak i latex med gyrmtande ljud. Storlek: 21cm, liten och lätt att ta med sig överallt. Perfekt att användas när du tränar och aktiverar din hund. Kom ihåg att hålla hunden under uppsikt när den leker med leksaker.

Trixie JUL Hundleksak i Trixie JUlmotiv

Trixie JUL Hundleksak i Trixie JUlmotiv
Endast 89 kr

Ladda upp inför jul med någon av dessa julleksaker till hunden. Storlek mellan 18-29 cm beroende på modell. OBS! du kan själv inte välja figur vid beställning, utan en skickas på din order.

Gaia Suede Sjöhäst Mörkbrun

Gaia Suede Sjöhäst Mörkbrun
Endast 80 kr

Gaia Suede Sjöhäst MörkbrunDenna söta sjöhästen är tillverkad av slitstark mocka vilket innebär att den tål lite hårdare tag än vanliga hundleksaker som är tillverkade av tyg, till exempel. Sjöhästen är fylld med återvunnen syntetfiber.Storlek:24 x 8 x 3 cmObservera att denna leksaken kan färga av sig lite, om den blir blöt.Kom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Little&Bigger TPR Orm Orange

Little&Bigger TPR Orm Orange
Endast 80 kr

Spännande leksak för hundenLittle&Bigger TPR Orm är en hundleksak i TPR-gummi som rör sig helt oförutsägbart vilket blir extra spännande för hunden. Storlek 42cm.Kom ihåg att alltid ha hunden/katten under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Little&Bigger Pacific Pals Groda

Little&Bigger Pacific Pals Groda
Endast 80 kr

Little&Bigger Pacific Pals GrodaLittle&Bigger Pacific Pals är en serie hundleksaker med havstema - välj mellan flera olika utföranden!Denna söta grodan är tillverkad med extra starka sömmar vilket gör den lite tåligare än andra mjukisdjur.Mått:26 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Little&Bigger Pacific Pals Ödla

Little&Bigger Pacific Pals Ödla
Endast 80 kr

Little&Bigger Pacific Pals ÖdlaLittle&Bigger Pacific Pals är en serie hundleksaker med havstema - välj mellan flera olika utföranden!Denna gulliga ödlan är mjuk och luddig, och tillverkad med extra starka sömmar som gör den lite tåligare än andra mjukisdjur.Mått:32 cmKom ihåg att alltid ha hunden under uppsikt när den leker med leksaker, och att kassera leksaken om den går sönder.

Sidor: first pageprev page1 2 3 4 5 6 7 8 9next pagelast page